Forma i typ
Książki
(5)
Dostępność
dostępne
(4)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(4)
Czytelnia Główna
(1)
Autor
Faccioli Emilio
(2)
Bartoszek Jarek
(1)
Claiborne Craig
(1)
Franey Pierre
(1)
Jezierski Jakub
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(2)
1930 - 1939
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
włoski
(2)
polski
(2)
niemiecki
(1)
Temat
kucharstwo
(5)
Akademia Sztuk Pięknych (Warszawa)
(1)
5 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Klassische franzosische Kuche / Craig Claiborne, Pierre Franey. - Wyd.3. - Nederland : Time-Life, 1972. - 208 s. : 19 il. cz. b., 83 kolor. ; 28 cm.
Temat: kucharstwo
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. C 5655 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. C 4425/1 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. C 4425/2 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Japanese Food / Kaneko Tezuka. - Board of Tourist Industry, 1937. - 84 s. : il. cz. b. ; 18 cm.
(Tourist Library)
Temat: kucharstwo
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. B 1618 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. B 12462 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej